flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду під час карантину продовжено до 31 жовтня 2020 року

02 вересня 2020, 10:36

Шановні  відвідувачі  суду!

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних  інфекційних хвороб, приймаючи до уваги статтю 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання  постанови Кабінету Міністрів України  від 26 серпня 2020 року №760 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» з метою вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 , наказом в.о. голови  Підгаєцького районного суду №22-З від 01.09.2020 року продовжено карантинні заходи  до 31 жовтня 2020 року: 

  1. Встановлено тимчасово на період дії карантину з 01 вересня до 31 жовтня 2020 року наступний режим роботи Підгаєцького районного суду, а саме:

     початок роботи  — о 8:00 годині протягом робочих днів тижня;

  кінець робочого дня — у понеділок, вівторок, середу, четвер о 17:00 годині, у п’ятницю — о 15 годині 45 хвилин.

  1. Заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо).
  2. Заборонено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.
  3. Особи, яких пропускають до приміщення суду, зобов'язані застосовувати засоби індивідуального захисту, зокрема, респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі, виготовлені самостійно.
  4. Пропуск працівників правоохоронних органів та інших осіб, які не є працівниками суду, до канцелярії суду здійснюватиметься виключно у разі використання такими особами засобів індивідуального захисту (медичні маски тощо) та зі встановленням особливого режиму пропуску, по одному в порядку черговості.
  5. Інформація щодо судових справ надаватиметься у телефонному режимі та засобами електронно-поштового зв’язку.
  6. Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
  7. Рекомендовано громадянам та іншим особам:

    8.1. Всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою.

    8.2. Утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.

  1. Рекомендовано учасникам судових засідань подати на електронну адресу суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами або відкласти судове засідання на час карантину.
  2. Працівникам апарату суду при найменших ознаках захворювання вжити заходів щодо самоізоляції, в телефонному режимі повідомити про свій стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та керівництво суду.
  3. Посилено профілактичну роботу з проведення поточних дезінфекційних заходів у приміщенні суду.

Рекомендуємо відвідувачам суду:

  • всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@pg.te.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» та поштою (вул.Міцкевича, 26 "з", м.Підгайці Тернопільсьої області, 48000);
  • утриматись від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання або при умові повернення з країн інфекційного ризику;
  • учасникам судових засідань в один із вищенаведених способів подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами або про відкладення судового засідання на час карантину.